15 Kasım 2011 Salı

Bilge Miraç Atıcı üzerine...

www.miracatici.com




Biyografisinden Alıntı:
 Bilge Miraç ATICI (9 Şubat 1990, İzmir) kayıt ve miks mühendisi. 1999 yılında piano başında başladığı müzik hayatına; beste, düzenleme, kayıt ve miks yaparak devam etmektedir. 

   2008 yılına kadar, lise ve üniversite gruplarıyla Ankara’da birçok önemli bar, festival ve konserlerde sahne almıştır. Bu tarihten sonra freelance olarak çalışmaya başladığı Studio Feedback, müzik yaşantısına yön vermiştir. Sahne çalışmalarını azaltıp stüdyo müzisyenliği üzerine yoğunlaşmıştır. Aynı yıl içerisinde birçok albüm ve demo projesine altyapılarıyla destek vermiş, konserlerde yer almıştır.

    Ankara Üniversitesi Elektronik Mühendisliği’nde almaya başlamış olduğu eğitim sayesinde çalışmalarına hız vermiştir.  Stüdyoda kaydedilen projelerde kayıt ve mix asistanı olarak görev almıştır. Bu sırada Türkiye çapında düzenlenen ASUS Remix Yarışması’nda ilk 10’a kalmıştır. 

Yaşantısına Ankara’da,
Çalışmalarına Studio Feedback ve ev stüdyosunda, 
Eğitimine Elektronik Mühendisliği’nde devam etmektedir.

'Güzel İnsan' Miraç Atıcı'nın kısa bir süre önce hizmete sunduğu kendi çalışmalarını ve biyografisini kapsayan kişisel web sayfasından sonra ikinci bombayı teknoloji severler için güncel haberleri ve gelişmeleri içeren blog sayfasını tamamlayarak patlatmıştır. Bu önemli adama kulak kabartmakta fayda görüyorum. Yeni maceranda sonsuz başaraılar Üstad.




1 yorum:

mirac atici dedi ki...

Teşekkürler kardeşim. :) Tüm başarıları beraber karşılayalım...